HARDCOVER
300,-
VEIL PRIS

SKAL IKKE FAREN DIN FÅ EN KLEM?

Dette er historien om Svein på 9 år som vokser opp på østkanten i Oslo på 50- tallet. En uberegnelig og til tider truende far terroriserer hele familien, og redningen er en raus mormor som er et oppkomme av gode historier. Veien er kort fra tårer til latter i denne varme romanen.

Aril Martinsen har arbeidet som skuespiller ved mange av landets ledende teatre her i landet. Selv om han har skrevet mye, er dette hans debutroman.

Dette er oppvekstromanen som virkelig setter Oslo øst på kartet før drabantbyenes tid. Svein på 9 år opplever en tid mellom barndom og gryende seksualitet, glansbilder og Cocktail, mellom skolen og gata, snille frøkner og bykjerringer – og ikke minst med en ertelysten storesøster og en raus mormor som er et oppkomme av gode historier. Hele tiden ligger redselen der for en uberegnelig og til tider truende far som terroriserer hele familien. Selv om det er sterk lesing, er boken skrevet med en god porsjon varme og humor også.

Aril Martinsen

Aril Martinsen er født i 1944 og har arbeidet som skuespiller ved mange av de ledende teatrene her i landet. Som skuespiller har han vært innom alle sjangere fra farse, musical, kabaret, revy, moderne og klassisk drama, film og fjernsynsproduksjoner. Han har også skrevet tekster, dramatisert, produsert og regissert. Fra 2001 til 2009 var han ansatt ved Den Nationale Scene i Bergen. Nå er han frilanser med utgangspunkt i Oslo. ”Skal ikke faren din få en klem?” er hans første roman.

 

 

HER KAN DU KJØPE BOKEN:

ark.no - bokkilden.no - bookis.no - haugenbok.no - norli.no - tanum.no