HARDCOVER
300,-
VEIL PRIS

ANTON

Når du har lest denne forrykende boken, vil du tenke deg godt om før du sender barna på Steinerskolen eller spiser norsk oppdrettslaks. Det er i det hele tatt mye du vil endre syn på. ”Anton” har fått flotte anmeldelser.

Jesper Enerstvedt (født 1967) har erfaring som journalist, skuespiller, detektiv, bareier og redaktør. Dette er han debutroman.

Når du har lest denne boken, vil du tenke deg godt om før du sender barna dine til Steinerskolen eller spiser norsk oppdrettslaks igjen. Det er i det hele tatt mye du vil endre syn på. Bli med på en reise til steder du ikke ante eksisterte og treff de underligste folk. Historien er fortalt gjennom Antons litt skakke syn på tilværelsen, og det blir garantert ikke kjedelig. Blant annet får du lære teorien om fiaskoens mange fordeler. Dette er ikke en A4 roman, men kjedelige bøker finnes det nok av.

foto anton 210px

Jesper Enerstvedt er født i Tromsø i 1967 og er blant annet utdannet ved Journalisthøyskolen i Oslo. Han har reist til de fjerneste avkroker på kloden og har hatt et utall strøjobber på steder normale folk ikke ferdes. I Norge har han blant annet vært skuespiller, detektiv, bareier og redaktør. Forfatteren har også erfaring som journalist fra riks- og regionsaviser som Arbeiderbladet og Agderposten.

 

 

HER KAN DU KJØPE BOKEN:

ark.nobookis.no - norli.no - tanum.no

ebok