Nakenape av Kent Andersen
HARDCOVER
300,-
VEIL PRIS

Norsk suppe

"Norsk suppe". Denne boken inneholder utrolig mange ingredienser, og den starter svært dramatisk. Uten noen forvarsel begynner folk å dø av en snikende og mystisk sykdom. I en desperat jakt for å finne årsaken til sykdommen dukker det opp høyst uventede opplysninger, men som ikke bringer myndighetene særlig nærmere svaret. Plutselig er Norge isolert fra omverdenen og blir utsatt for enorme påkjenninger, men alt henger sammen med alt som en norsk politiker så treffende sa det for noen år siden. I et forrykende tempo tas du med på de viktigste historiske begivenhetene i Europa, Afrika og Amerika. Alt med utgangspunkt i et norsk industrieventyr som er lite kjent.

Blant Norges hundre rikeste i dag lever syttisju av arv. Hvor kommer pengene fra? I en tid før verdenskriger og olje var det mulig å tjene seg søkkrik, men på hva? ”Norsk suppe” gir deg noen av svarene, og du kommer garantert til å bli overrasket. Overrasket vil du også bli av bokens underliggende tema: Det multikulturelle samfunnet. På en original måte treffer forfatteren en nerve i innvandring- og asylpolitikken som får deg til å tenke.

jesper enserstvedt

Jesper Enerstvedt er født i Tromsø i 1967 og er utdannet ved Journalisthøyskolen i Oslo. Forfatteren har journalisterfaring fra riks- og regionsaviser som Arbeiderbladet og Agderposten. Han har dessuten vært redaktør av livsstilsmagasinet VILLWEST. Enerstvedt har reist til de fjerneste avkroker der normale folk ikke ferdes. Fra Kaukasus til Atlasfjellene, fra Caracas til Vientiane. Dette var noe av bakteppe for den kritikerroste debutromanen hans, ”Anton”, som utkom i 2013. ”Norsk suppe er hans andre roman.

.

 

 

HER KAN DU KJØPE BOKEN:

ark.no - bokkilden.no - bookis.nohaugenbok.no -  tanum.no