Nakenape av Kent Andersen
HARDCOVER
300,-
VEIL PRIS

”OM OG MENN” er den første skjønnlitterære novellesamlingen vi utgir, men boken er den tredje som forfatteren kommer med på Fair Forlag. I Mosjøen, og faktisk over hele Helgeland, er Tor Martin Leines Nordaas en av de mest leste forfatterne, mens han er en godt bevart hemmelighet i resten av landet. Det håper vi selvfølgelig at denne utgivelsen vil få en slutt på.

Som tittelen indikerer på en finurlig måte, handler alle novellene om mannfolk og vennskap, fra det mest distanserte til det sårt nære. Selv om dette ikke er en murstein av en bok, vil nok de fleste bruke litt tid på å lese den. Etter hver novelle er det lett å legge boken på fanget og ta seg tid til å tenke litt, og er du attpå til lettrørt, kan det hende du har behov for å tørke en fuktig øyekrok og pusse nesen. At kvalitet nesten alltid slår kvantitet, er denne novellesamlingen et levende bevis på.

Tor Martin s hv portrett

Tor Martin Leine Nordaas er født i 1978 og bor i Mosjøen. Han har tidligere arbeidet som journalist, men er nå forfatter på heltid med noen skrive- og undervisningsoppdrag innimellom. ”Om og menn” er hans femte utgivelse, men blir neppe hans siste.

Hans tidligere utgivelser er:
  • Opp med fuglene, noveller 2009
  • Hjerneteppe, roman 2013
  • Fire dager hos farmor, roman 2015
  • 100 innskytelser, kortprosa 2016, Sammen med billedmaker Stig-Ove Sivertsen
 

 

HER KAN DU KJØPE BOKEN:

ark.no - bookis.nohaugenbok.no - tanum.no

ebok