Ulvepuls - cover
SOFTCOVER
249,-
VEIL PRIS

”Ulvepuls”

«Ulvepuls» er en roman helt utenom det vanlige. Boken tar deg med på en virkelighetsnær reise inn i skogen sammen med en ulvefamilie. Livet i en ulveflokk er vilt, vakkert og vondt. Dette er en dramatisk og underholdende historie, men også en presis og ekte beskrivelse av rovdyrets kommunikasjon, levesett og atferd.

Har du er forhold til natur, ulver eller hunder, er dette boken for deg. Men like mye for deg som ikke har det, men er nysgjerrig på hva som skjer i de dype skoger. Ulvepuls er basert på nyeste forskning og mangeårig felterfaring, og er viktig uansett hvor du står i ulvedebatten. De to forfatterne til boken har utfylt hverandre på en utrolig måte, og samarbeide deres stopper neppe her.

 

Ida Glemminge (f. 1977) er zoolog og atferdsbiolog fra Universitetet i Oslo. Hun har studert og arbeidet med vill ulv i Norge siden år 2000, og er fagansvarlig for store rovdyr i Statens naturoppsyn.
 
Synnøve Borge (f. 1960) er forfatter og lektor i pedagogikk. Hun er anerkjent for sine mange dyrebøker med faktafortellinger for barn.
 

 

HER KAN DU KJØPE BOKEN:

 adlibris.no - bokkilden.no - bokklubben.no - bookishaugenbok.no - norli.no